De winter komt er weer aan. Wat zeg ik? De herfst is al in volle gang. Tijd dus om de CV ketel weer eens flink op te stoken. Maar dan… kom je erachter dat ’t ding zijn beste tijd heeft gehad. Bah. Moet je dus nog “even” om een nieuwe CV ketel. Dat kost veel geld en dat moet je maar net hebben. Je kunt tegenwoordig ook een CV ketel huren. Dat kost natuurlijk ook wel wat, maar je hebt niet in een keer een enorme uitgave te doen. Een CV ketel huren zorgt ervoor dat je er toch lekker warm bij zit deze herfst en winter. En lekker warm douchen lukt ook prima wanneer je een CV ketel huren gaat.

Een CV ketel huren, is dat niet omslachtig?

Een CV ketel huren klinkt misschien omslachtig, maar je kunt het zien als het huren van een auto of een tent. Je huurt de CV ketel voor de tijd dat je ‘m nodig hebt. Met dat verschil dat er wel een minimale huurtijd wordt afgesproken. Maar dat is logisch, want als je een CV ketel huren gaat, moet deze natuurlijk ook geïnstalleerd worden. Dat kost best wat tijd en dat wil je niet ieder jaar opnieuw (laten) doen. Je kunt ook een CV ketel huren met de optie tot kopen erbij. Dat maakt dat je de eerste paar jaren huur betaalt en de CV ketel daarna voor een gereduceerd tarief kan overnemen van de verhuurder. Je weet dan inmiddels precies wat je in huis hebt.

Een CV ketel huren, is dat inclusief onderhoud?

Het is voor de verhuurder van de CV ketel natuurlijk erg belangrijk dat de CV ketel goed functioneert. Dat is voor jou ook belangrijk. Daarom zit het onderhoud van de CV ketel erbij in als je een CV ketel huurt. De afspraken hierover zullen altijd uitgebreid beschreven worden in de huurovereenkomst. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Een CV ketel huren, lekker warm in bad

Oké, dan moet je natuurlijk wel een bad hebben. Maar een CV ketel zorgt voor meer dan alleen warme radiatoren in je huis. Ook het warme water komt via de CV ketel. Een CV ketel huren zorgt er dus ook voor dat jij uitgebreid kunt douchen en badderen, zonder dat je ineens in koud water terecht komt. Dat maakt het leven een stuk gemakkelijker en zeker een stuk comfortabeler! Het huren van een CV ketel is echt een aanrader!